fredag 30 juli 2010

Mera klänningar!






Tänk, jag glömde bort att jag skulle visa de andra klänningarna... jag har inte fått vanan att blogga igen tror jag! Här kommer de i alla fall:
Den ljublå är en trikå jag köpt på Jofotex med gul seersucker från Stof o Stil i ärmarna. Den röda är helt i Stof o stil- tyg. Det är den längst ner också, en babycord som jag köpte för länge sen från Stof o stil och som är så härligt mjuk, plus den gula seersuckern. Alla är i singoalla modell med resår i hals och ärmslut.

tisdag 27 juli 2010

Klänningar i "min" affair...



I dag har jag varit till min återförsäljare, http://www.affair.se/ , och lämnat fem klänningar som jag sydde i söndags. Visar två i dag så drar vi ut spänningen tills i morgon... är det inte ooolidligt...


Jag har sytt slut på det sista jag hade kvar av pirattyget, blev en klänning till min dotter och en likadan till Affair. Welinders mönster på singoalla, och rullfåll i klänningsslut och ärmsslut. Det blir så fint med rullfåll i trikå!


Sen tycker jag gult och brunt är så fint ihop, så jag tog ett bomullstyg från Stoff och stil och kombinerade med bruna moln, rullfåll också där.

söndag 25 juli 2010

I'm back!




Efter längsta blogguppehållet någonsin.. med goda nyheter också! Jag har nämligen fått min första återförsäljare! Det är Västerås mysigaste (enligt mig) affär, som heter just Affair och ligger på Öster Mälarstrand för er som känner till Västerås. Det är en affär med inredning, kläder, café och utställningar med konst och annat, jättehärlig! Se hemsidan; http://www.affair.se/ .


De har haft lite av mina kläder och det verkar gå bra, säkert hälften är sålt. Jag är så stolt, bara det att de vill sälja mina kläder gör mig jättestolt för jag älskar verkligen den affären.
Tyvärr så missade jag att ta kort innan jag lämnade in kläderna (tänkte att jag kommer väl hem med de igen...) men ni får se kort på när de hänger i affären i alla fall!