tisdag 30 juni 2009

Oj oj oj..


Jag vet att jag brukar ha bloggtorka och säga att jag ska bättra mig, men det här är ju löjligt! Nu har jag i alla fall sytt ganska mycket och mitt stora projekt är avslutat (ska försöka lägga in bilder på det de närmsta dagarna) så nu ska jag väl lyckas publicera lite också! Vi har semester just nu, är inne på andra veckan för mig, så jag har verkligen valt rätt period. Fast dagtid badar vi med barnen, så då blir det inget sytt. Men härligt att umgås med familjen!
Börjar lite försiktigt med att visa vad lilltjejen fick till tvåårsdagen, hennes kalasklänning. Mönstret kommer från Allt om Handarbete och tygerna från Hilco/Nea Nobelle. Tunikan var den jag föll för, men tyckte det var roligt att prova byxorna till också. På livebilden är hon ute och då har hon jeans på sig i stället, man kan inte få allt.. Hon var överhuvudtaget väldigt ointresserad av att bli fotograferad, så det blir en actionbild.
Nu är mammas lillskrota alltså två år, tänk vad tiden går. Och tänk vad nostalgisk man blir på årsdagar, känns som i går vi kom hem från BB med en svarthårig liten sötnos...

Inga kommentarer: