tisdag 15 december 2009

Mina sötnosar..Jag tycker den här bilden är så härlig, verkligen naturlig! Vi var på en mässa där Mojje uppträdde, och där fanns också en barnfotograf. Jag har nog aldrig trott att "såna" fotografer; som åker runt till köpcentra och liknande var så bra, men vi var verkligen supernöjda med bilderna! Vi skulle välja en bild som de skickade hem, men det var omöjligt att välja. Till slut valde vi den här och en till, och beställde fler kopior. L dansar för fullt till musiken, man skulle kunna tro att hon är hip-hopare..
Båda barnen har "mina" kläder på sig, L ett set som jag har sytt i djungeltyget från jnydesign. På symässan låg det bredvid det blå tyget i hennes monter, och jag tyckte det passade så bra ihop! Mönstret är Anemone tunika från Ottobre som jag förlängt och lagt till fickor. T har en tröja som jag visat två ggr tidigare, också det en favorit; passformen är super och håller sig jättebra i tvätt. Det är väl det som är skillnaden med lycra i tyget; lite svårare att sy i (krulliga kanter! ) men håller formen bättre.

3 kommentarer:

Nette/Rostis sa...

verkligen underbar bild! fin kombo på settet!

Heimlaga sa...

<jättefin bild! Singeljersey med lycra är min favorit också. Interlock gillar jag inte, just för att kläderna tappar formen så snabbt.

Mockolini sa...

Jätte fin bild och snyggt set =)